Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@14:10:50 GMT

مسئول صنفی: ۳۵ شرکت آسانسور در کرمان فاقد پروانه است

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۳۱۵۷۱

مسئول صنفی: ۳۵ شرکت آسانسور در کرمان فاقد پروانه است

به گزارش روز سه شنبه ایرنا و به نقل از از روابط عمومی اتحادیه آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته کرمان، حمید عباسی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۳۵ شرکت صنعتی آسانسور در این استان فاقد پروانه بهره‌برداری، طراحی و مونتاژ آسانسور هستند، تصریح کرد: با ابراز تأسف این تعداد از شرکت ها در سایه به فعالیت خود ادامه می دهند، فارغ از اینکه مالیات، عوارض و یا هرگونه هزینه دیگری بپردازند و در مقابل کار خود به مشتری پاسخگو باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه همچنین ۳۱ شرکت زیر نظر اتحادیه استان کرمان تاکنون موفق به دریافت پروانه بهره‌برداری، طراحی و مونتاژ آسانسور شده اند، افزود: بکارگیری یک مدیر فنی و ۲ تکنسین برای امتیازآور بودن شرکت متقاضی با سابقه سه سال بیمه زیر نظر شرکت های آسانسوری از جمله الزامات دریافت پروانه از سازمان صمت است و باید این پروانه هر سه سال یکبار تمدید شود.

وی با توجه به اینکه برخی شرکت ها علاوه بر کار در حیطه آسانسور در بخش تأسیسات، نصب آیفون، درب برقی، دوربین مداربسته و پکیج و ... نیز فعالیت می کنند، عنوان کرد: صاحبان طرح‌های ساختمانی و عموم مردم باید از انعقاد قرارداد با شرکت‌های بدون پروانه طراحی، مونتاژ و نصب آسانسور خودداری کنند در غیر این صورت اتحادیه هیچ مسئولیتی در قبال هرگونه تخلف، اهمال کاری و عواقب مالی و جانی ناشی از استفاده از این آسانسورهای غیرایمن ندارد.

سرپرست اتحادیه آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته استان کرمان با ابراز تأسف از اینکه خریداران به دلیل تفاوت قیمت ناچیز به شرکت های بدون مجوز مراجعه می کنند، ادامه داد: بیشتر حوادثی که در آسانسورهای نصب شده رخ می‌دهد به دلیل بی‌دقتی در طراحی، نصب قطعات غیرایمن و رعایت نکردن استانداردهای لازم است و توجه به همین امر مهم ترین دلیل برای همکاری با شرکت های مجاز محسوب می شود.

وی با تأکید بر اینکه تبلیغات شرکت های بدون مجوز قانونی، جرم محسوب می شود، ابراز داشت: ما تمام تلاش خود را به کار می گیریم تا فرهنگ استفاده از آسانسورهای ایمن را در سطح جامعه نهادینه کنیم و در این راستا نیازمند همکاری مردم هستیم بر همین اساس می طلبد، آنها نیز قبل از هرگونه همکاری با شرکت های آسانسور در مورد داشتن مجوزشان از اتحادیه استعلام بگیرند.

عباسی، آسانسورها را یکی از پرکاربردترین تجهیزات در سازه‌های جدید دانست و افزود: با توجه به اینکه اکنون عصرِ ساختمان ها و آپارتمان های چندطبقه است و بالا رفتن از پله ها فرآیندی خسته کننده و کند است، استفاده از آسانسور تبدیل به یک الزام شده که صرفه‌جویی در زمان و انرژی را به دنبال دارد.

وی با تأکید بر اینکه ایمنی آسانسور در انتخاب آن نقش بسیار حیاتی دارد، بیان داشت: سیستم ایمنی آسانسور باید هنگام نصب و ساخت آسانسور توسط مهندسان ناظر بررسی شود، زیرا یک آسانسور ناایمن ممکن است، موجب وقوع حوادث ناگوار در آینده و خسارت مالی و جانی به ساکنان ساختمان شود.

برچسب‌ها کابین آسانسور کرمان پروانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کابین آسانسور کرمان پروانه کابین آسانسور کرمان پروانه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۱۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: اقدامات نظارتی در زمینه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی مازندران به ویژه دشت هراز به طور مستمر انجام می‌شود و در همین راستا بیش از یک‌ هزار پرونده مرتبط با چاه‌های کشاورزی حوضه آبریز هراز طی کمتر از ۲ هفته تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره‌برداری شد.

سید محمد موسوی با بیان این‌که برداشت آب از سفره‌های زیرزمینی در مازندران به مرز هشدار رسیده است، افزود: بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز مصارف کشاورزی در مازندران از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود که ضرورت نظارت بر چاه‌های استان را بیشتر می‌کند و این نظارت در دشت هراز که بزرگ‌ترین دشت کشت برنج کشور است با توجه به تعداد چاه‌ها با جدیت و دقت انجام می‌شود.

وی افزود: حدود نیمی از برنج تولیدی مازندران در دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز کشت می‌شود و بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز کشاورزان این دشت نیز در حال حاضر باید از چاه‌ها برداشت شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که ۴۴ هزار و ۷۷۶ حلقه چاه مجاز در دشت هراز وجود دارد، گفت: از این تعداد ۴۳ هزار و ۴۲۶ چاه مربوط به تأمین آب بخش کشاورزی است. حدود ۳۳ هزار حلقه چاه نیز در این دشت فاقد پروانه هستند.

به گفته موسوی نیاز آب کشاورزی دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز که محدوده حدفاصل بابلرود تا آلش‌رود را در بر می‌گیرد سالانه یک میلیارد و ۲۶ میلیون متر مکعب است که ۳۵۶ میلیون متر مکعب از این میزان نیاز آبی کشتزار‌های دشت هراز از چاه‌ها و مابقی از منابع آب‌های سطحی تأمین می‌شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اعلان این‌که نظارت بر برداشت آب از چاه‌ها به طور مستمر انجام می‌شود، گفت: به منظور جلوگیری از برداشت بی‌ضابطه از چاه‌ها، رسیدگی به پرونده‌های مربوط به تعیین تکلیف چاه‌های آمل و محمودآباد و بابل با قید فوریت در دستور کار شرکت آب منطقه‌ای مازندران قرار گرفت که در روز‌های پایانی سال گذشته طی کمتر از ۲ هفته افزون بر یک‌هزار پرونده مربوط به متقاضیان برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی این حوضه آبریز تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره برداری شد.

وی با عنوان این‌که حدود یک هزار چاه کشاورزی در مازندران برای ضابطه‌مند شدن میزان برداشت آب به کنتور حجمی نیز تجهیز شده‌اند، اظهار کرد: ۱۷۰ دستگاه از این یک‌هزار کنتور حجمی روی چاه‌های دشت هراز نصب شده است.

موسوی به ابلاغ شیوه‌نامه توامان مصرف آب و برق به همه شرکت‌های آب منطقه‌ای و توزیع برق استان‌ها از سوی وزارت نیرو در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: طبق این دستورالعمل مشترکانی که مصرف آب مازاد داشته باشند اگر اضافه برداشت‌شان محرز شود، برق‌شان در طول سال محدود و مشترکانی که فاقد پروانه هستند و از برق استفاده می‌کنند مشمول محدودسازی یا تغییر تعرفه برق می‌شوند.

دیگر خبرها

  • برگزاری انتخابات اتحادیه‌های صنفی دامپروری و باغبانی در مهریز
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد
  • بورل: هیچ همبستگی میان اروپا درباره روسیه وجود ندارد
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند