Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر شجاعان رئیس مرکز توسعه دولت الکترونیک، فناوری اطلاعات و آمار وزارت کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به آخرین وضعیت اقدامات دولت الکترونیک، گفت: با توجه به مسئله قرنطینه به دلیل شیوع ویروس کرونا، مرکز توسعه دولت الکترونیک، فناوری اطلاعات و آمار وزارت کشور اقدامات بسیار مهمی انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه ۲۲ خدمت در راستای آسودگی خاطر اتباع و مهاجرین خارجی در شرایط شیوع ویروس کرونا، الکترونیک شده است، افزود: شناسایی کارفرمایان و مشاغل، طراحی و توسعه سامانه آمایش، طراحی و پیاده سازی طرح دانش آموزی، طراحی و پیاده سازی طرح اربعین، طراحی و پیاده سازی خروج از مرزها، طراحی و پیاده سازی طرح کارفرمایان و مشاغل، صدور مجوز، تمدید و تعویض مدارک اقامتی، صدور و یا تعویض مدارک اتباع خارجی، صدور و یا تمدید برگ تردد ۹۰ روزه، فرآیند وقایع اربعه شامل ولادت، ازدواج، طلاق و یا تعزیرات خانواری و ثبت فوت و ابطال مدارک اتباع خارجی، صدور مجوز تحصیل دانشجویان تبعه خارجی، بررسی جا یه جایی محل سکونت و انتقال پرونده شناسایی، صدور برگ خروج از کشور و معرفی نامه ناجا، ابطال مدارک و لغو پناهندگی اتباع خارجی، صدور برگه مسافرتی، رسیدگی به تقاضای تابعیت، طرح سرشماری غیر مجاز، طرح مشکوک التابعی، صدور مجوز ثبت ازدواج زن و مرد ایرانی با اتباع خارجی و صدور پروانه زناشویی از جمله اقداماتی است که الکترونیکی شده است.

شجاعان یادآور شد: برخی دیگر از اقدامات سازمان‌های مردم نهاد همچون صدور مجوز پروانه تاسیس سمن ملی، استانی و شهرستانی، صدور مجوز فعالیت سازمان‌های دوستی و بین المللی، صدور پروانه تاسیس سمن شبکه موضوعی، خدمات تمدید پروانه سمنها، خدمات ارتقا سمن‌ها، درخواست تاسیس و صدور پروانه احزاب و گروه‌های سیاسی، درخواست دفاتر شهرستانی، درخواست تاسیس شعب استانی، درخواست مجوز برگزاری تجمع و راهپیمایی، درخواست برگزاری مراسم مسقف و یا محصور، خدمات نظارت بر ثبت مصوبات شورا‌های اسلامی شهر و روستا، تطبیق مصوبات شورای اسلامی شهر و روستا، ارزیابی توسعه یابی شهر‌های مناطق محروم و رسیدگی و پاسخگویی از خانواده وزارت کشور در سطح ستاد و دستگاه‌های اجرایی الکترونیکی شده است؛ همچنین شبکه بزرگی از کشور با وزارت کشور هم از این طریق فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: الکترونیکی شدن ۱۵ خدمت توسط وزارت کشور

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس دولت الکترونیک طراحی و پیاده سازی دولت الکترونیک اتباع خارجی وزارت کشور صدور مجوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۴۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت در آیین سوگواری مهاجران افغانستانی مقیم مشهد به مناسبت سالروز شهادت امام جعفرصادق (ع) در حسینیه هراتی‌های گفت:  ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع جدید را ندارد، قبلا فردی به عنوان پناهنده و در شرایط خاص به ایران می‌آمد، اما این که امروز هرکسی غیرقانونی از مرز‌ها عبور کند و بیاید ایران، قابل قبول نیست.

اصغر بلوکیان افزود: ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد و طبیعی است حجم خدمات برای اتباع قانونی مقیم ایران کاهش پیدا خواهد کرد.

وی گفت: کمبود فضای آموزشی برای اتباع مجاز یکی از مشکلاتی است که در پی ورود اتباع غیرقانونی به ایران ایجاد می‌شود، چون تعداد اتباع مجاز و ظرفیت مدرسه‌ها برای این اتباع، محدود و از پیش تعیین شده است و حضور اتباع جدید خدمت رسانی برای این افراد را با مشکل مواجه می‌کند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت با اشاره به ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی مقیم ایران افزود: تقریبا هفته‌ای ۳۰۰ پرونده از استان‌ها برای دریافت مجوز ارائه خدمات به بیماری‌های خاص اتباع خارجی به سازمان ملی مهاجرت ارسال می‌شود، اما وقتی انبوه اتباع غیرمجاز وارد ایران شوند نمی‌توانیم این گونه خدمات خاص را به همه اتباع بدهیم و این موضوع برای اشتغال، دانشگاه، بیمه و سایر موارد نیز صدق می‌کند.

بلوکیان با بیان اینکه حاکمیت کنونی افغانستان باید زمینه‌های امنیتی و معیشتی بازگشت مهاجران مقیم این کشور در ایران را فراهم کند گفت: این طور نمی‌شود که حاکمیت افغانستان خودش را از مسوولیت مهاجران و مردم این کشور سبک دوش کند و تازه گاهی اوقات پارازیت هم بدهد بلکه باید زمینه بازگشت همه اتباع افغانستانی را نیز فراهم کند.

وی گفت: ظرفیت‌های علمی، اقتصادی و سرمایه گذاری افغانستان باید به کشورشان بازگردند و حاکمیت کنونی افغانستان باید از این افراد برای آبادانی کشورش استفاده کند، چرا افغانستان باید همین طور خرابه و بدون فناوری بماند و بقیه کشور‌ها پیشرفت کنند؟

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت افزود: جامعه افغانستان در همه حوزه‌ها نخبه دارد، چرا فرزند مسلمان و نخبه افغانستانی تلاش کند خود را به اروپا، کانادا و استرالیا برساند و جایی و برای کسانی کار کند که آنها عامل ایجاد مشکلات در افغانستان هستند، حتی گاهی سفارتخانه‌های خارجی و برخی در پوشش سازمان‌های مردم نهاد برای جذب نخبه‌های افغانستانی در دیگر کشور‌ها فراخوان می‌دهند.

دیگر خبرها

  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • خبر مهم وزیر کشور درباره پذیرش اتباع جدید
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • سازمان ملی مهاجرت اعلام کرد؛ تمدید زمان ارسال کد استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین